Oser în Cluj

Ne-am luat o vacanță mai lungă, demult n-am stat pe îndeleteacasă și cu prietenii. Așa că am plecat spre casă cuo escală de o săptămână la Cluj. Ne așteaptă un concert fain, The Egocentrics, chiar în jumătate de oră.

Am ajuns cu trenul la  6 dimineața, dupămulte aventuri, am venit ne-am lăsat bagajele și am pornit spre Oser. Am nimerit cu un taximetrist care nu fusese demult și ne-a dus la o poartă închisă. Deși ne-am plimbat prin zonă destul, tot am ajuns prea devreme. Credeam că târgul se închide la 12.00 și că era deja animație. La 11.00, când am plecat, încă se montau standuri.

Îmi plac mult târgurile astea. În fiecare oraș în care merg, fac tot posibilul să ajung la cel de acolo. E un loc în care simți vibrația orașului altfel. Într-un fel faci parte din viața oamenilor ăia, pentru câteva secunde. Fiecare obiect este mai frumospentru că are o poveste. 😀 Îmi place când lucrurile fac asta.

Deși am văzut multe lucruri frumoase, am lautdoar mărunțișuri și un palton bleumarin, military inspired. De abia aștept să-l iau diseară la concert. Poatereușesc să mai pun un outfit, că tot am vreo 10 fotografiate și niciodată arătate.

Pentru că de dimineață era cam pustiu, toți ne-am simțit într-un mod ciudat trași deșuruburi. Peste tot unde vedeam rîmâneam să ne uităm îndelung. Parcă se potrivesc cel mai bine în peisaj.

Am văzut și niște coșuri perfecte pentru posibila bucătărie din Cluj, cu multe culori diferite ramificate dintr-una.

2 gânduri despre „Oser în Cluj

  1. Teo spune:

    ce radio bengos, ar fi dat bine intr-o foto lomo 😀

  2. dexez spune:

    Da, mi-ai dat o idee bună. La cum ploua n-aveam curajul să scot mobilul, aveam o aplicație acolo Vignette, care imită bine lomo. Acum îmi dau seama că nu prea iese în evidență în poza aia pricăjită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: